Looking For Anything Specific?

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη : Seismos 4 8 Rixter Sto Arkaloxwri Krhths Zhmies Se Palaia Ktiria : Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην αθήνα με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους αναστατωμένος.

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη : Seismos 4 8 Rixter Sto Arkaloxwri Krhths Zhmies Se Palaia Ktiria : Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην αθήνα με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους αναστατωμένος.. Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.07 το πρωί, 22 χλμ. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην αθήνα με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους αναστατωμένος. Θα συνεχιστεί λίγο ακόμα η δραστηριότητα. Σεισμός 3,6 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης ελεύθερος τύπος newsroom 7 αυγούστου 2021 7 αυγούστου 2021 σεισμός:

Θα συνεχιστεί λίγο ακόμα η δραστηριότητα. Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 05:07, με. Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 4,5 χλμ. Γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών.

Papazaxos Den Apokleietai Megalyteros Seismos Sthn Krhth Wrologiakh Bomba Ta Palia Spitia In Gr
Papazaxos Den Apokleietai Megalyteros Seismos Sthn Krhth Wrologiakh Bomba Ta Palia Spitia In Gr from www.in.gr
Δείτε πώς κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών την σεισμική δόνηση ανοιχτά της κρήτης Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της τετάρτης (11/08) στην κρήτη. Η δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 05:07, με. 4 ρίχτερ λίγο πριν το μεσημέρι στο ηράκλειο κρήτης 10.06.2017, 15:45 σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χλμ και έγινε αισθητός στις περισσότερες περιοχές του νομού ηρακλείου.

Σεισμός 3,6 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης ελεύθερος τύπος newsroom 7 αυγούστου 2021 7 αυγούστου 2021 σεισμός:

Η δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22.49 και είχε ένταση 3,4 βαθμούς της. 4 ρίχτερ λίγο πριν το μεσημέρι στο ηράκλειο κρήτης 10.06.2017, 15:45 σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χλμ και έγινε αισθητός στις περισσότερες περιοχές του νομού ηρακλείου. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της τρίτης 20 ιουλίου. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη νότια πλευρά της κρήτης 11.08.2021, sputnik ελλάδα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός ήταν 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Θα συνεχιστεί λίγο ακόμα η δραστηριότητα. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 05:07, με. Η ασθενής σεισμική δόνηση καταγράφεται 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του παραθαλάσσιου χωριού. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 13 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται στα 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρκης. Σεισμός 3,6 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης ελεύθερος τύπος newsroom 7 αυγούστου 2021 7 αυγούστου 2021 σεισμός: Αν δεν υπάρχει τραπέζι ή γραφείο κοντά σας, καλύψτε το πρόσωπο και το κεφάλι σας με τα χέρια σας και κουρνιάστε σε μια γωνία εσωτερικά του κτιρίου. Μείνετε μακριά από γυαλιά, παράθυρα, εξωτερικές πόρτες, τοίχους, και από οτιδήποτε που θα μπορούσε να πέσει, όπως π.χ.

Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Αν δεν υπάρχει τραπέζι ή γραφείο κοντά σας, καλύψτε το πρόσωπο και το κεφάλι σας με τα χέρια σας και κουρνιάστε σε μια γωνία εσωτερικά του κτιρίου. Σεισμός τώρα στην κρήτη | in.gr. Δείτε πώς κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών την σεισμική δόνηση ανοιχτά της κρήτης Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 05:07, με.

Seismos Twra Krhth Seismos 6 1 Tarakoynhse Kai Thn A8hna Ti Lene Oi Seismologoi Alphafreepress Gr
Seismos Twra Krhth Seismos 6 1 Tarakoynhse Kai Thn A8hna Ti Lene Oi Seismologoi Alphafreepress Gr from www.alphafreepress.gr
Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Μία ακριβώς εβδομάδα από τον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε στα νότια του νομού ηρακλείου εντάσεως 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Η ασθενής σεισμική δόνηση καταγράφεται 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του παραθαλάσσιου χωριού. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της τρίτης 20 ιουλίου. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της τετάρτης (11/08) στην κρήτη. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη νότια πλευρά της κρήτης 11.08.2021, sputnik ελλάδα. 4 ρίχτερ λίγο πριν το μεσημέρι στο ηράκλειο κρήτης 10.06.2017, 15:45 σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χλμ και έγινε αισθητός στις περισσότερες περιοχές του νομού ηρακλείου. Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 4,5 χλμ.

Αν δεν υπάρχει τραπέζι ή γραφείο κοντά σας, καλύψτε το πρόσωπο και το κεφάλι σας με τα χέρια σας και κουρνιάστε σε μια γωνία εσωτερικά του κτιρίου.

Η ασθενής σεισμική δόνηση καταγράφεται 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του παραθαλάσσιου χωριού. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της τετάρτης (11/08) στην κρήτη. Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 4,5 χλμ. Γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών. Μία ακριβώς εβδομάδα από τον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε στα νότια του νομού ηρακλείου εντάσεως 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Δείτε πώς κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών την σεισμική δόνηση ανοιχτά της κρήτης Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. 4 ρίχτερ λίγο πριν το μεσημέρι στο ηράκλειο κρήτης 10.06.2017, 15:45 σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χλμ και έγινε αισθητός στις περισσότερες περιοχές του νομού ηρακλείου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός ήταν 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Η δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή. Σεισμός τώρα στην κρήτη | in.gr.

Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο να εντοπίζεται 22 χλμ. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη νότια πλευρά της κρήτης 11.08.2021, sputnik ελλάδα. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της τρίτης 20 ιουλίου.

Seismos Twra Sthn Krhth Newsbomb Eidhseis News
Seismos Twra Sthn Krhth Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο να εντοπίζεται 22 χλμ. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός ήταν 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 4,5 χλμ. Αν δεν υπάρχει τραπέζι ή γραφείο κοντά σας, καλύψτε το πρόσωπο και το κεφάλι σας με τα χέρια σας και κουρνιάστε σε μια γωνία εσωτερικά του κτιρίου. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22.49 και είχε ένταση 3,4 βαθμούς της. Γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19:38 την τρίτη στην άρβη ηρακλείου κρήτης.ο σεισμός σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ.σημειώθηκε 24 χλμ.

Αν δεν υπάρχει τραπέζι ή γραφείο κοντά σας, καλύψτε το πρόσωπο και το κεφάλι σας με τα χέρια σας και κουρνιάστε σε μια γωνία εσωτερικά του κτιρίου.

Δείτε πώς κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών την σεισμική δόνηση ανοιχτά της κρήτης Σεισμός 3,6 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης ελεύθερος τύπος newsroom 7 αυγούστου 2021 7 αυγούστου 2021 σεισμός: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 13,6 χιλιόμετρα. Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 13 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται στα 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρκης. Μείνετε μακριά από γυαλιά, παράθυρα, εξωτερικές πόρτες, τοίχους, και από οτιδήποτε που θα μπορούσε να πέσει, όπως π.χ. Μία ακριβώς εβδομάδα από τον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε στα νότια του νομού ηρακλείου εντάσεως 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 4,5 χλμ. Αν δεν υπάρχει τραπέζι ή γραφείο κοντά σας, καλύψτε το πρόσωπο και το κεφάλι σας με τα χέρια σας και κουρνιάστε σε μια γωνία εσωτερικά του κτιρίου. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην αθήνα με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους αναστατωμένος. Σεισμός τώρα στην κρήτη | in.gr. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη νότια πλευρά της κρήτης 11.08.2021, sputnik ελλάδα.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 13,6 χιλιόμετρα σεισμόσ τώρα. Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.07 το πρωί, 22 χλμ.

Posting Komentar

0 Komentar